Nieuws

Spreekuur in Pannerden

Om onze cliënten in de regio nog beter van dienst te zijn is Voeding & Dieet Plus een dieetspreekuur gestart in Pannerden. Op de woensdagmiddagen in de even-weken houdt diëtist Alice Put spreekuur in het Gezondheidscentrum in Pannerden. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen.

Nieuwe Locatie in Zevenaar

Voeding & Dieet Plus in Zevenaar is verhuisd naar een nieuwe mooie spreekuurlocatie. Na heel veel jaren hebben we het pand aan de Didamsestaat verlaten en zijn we overgegaan naar de Oude Doesburgseweg 63 (gezondheidscentrum Sevenaer, rechts naast de Anjerapotheek). Hier kunnen we samenwerken met andere zorgprofessionals zoals fysiotherapeuten, psychologen, podologen, ergotherapeuten en haptotherapeuten. Op de maandagochtend blijven we overigens gewoon spreekuur houden op de locatie aan de Oude Doesburgseweg 59. Op alle andere dagen ontvangen we u graag op het nieuwe adres: Oude Doesburgseweg 63.

Naar de diëtist in 2019

December 2018:

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, tijd om na te denken over uw zorgverzekering voor 2019. Als u volgend jaar gebruik wilt maken van een dieetadvies, kan het zinvol zijn om te kiezen voor een aanvullend pakket waarin de diëtist wordt vergoed. Net als afgelopen jaar is dieetadvisering weer voor 3 uur opgenomen in de basisverzekering. Voor veel mensen is dit niet toereikend. De extra uren uit de aanvullende verzekering geven meer ruimte voor een optimale behandeling en begeleiding.
Een compleet overzicht van alle zorgverzekeringen en hun vergoedingen voor de diëtist vindt u hier.
Voor meer informatie zie ook vergoedingen.

We zien u ook in 2019 graag terug op onze spreekuren in Zevenaar, Didam en Pannerden.

.

dieetplus-offline

.

                                                               

                                   Logo-ELDiA KP-logo  logo-nvd