Even voorstellen... Karin Boelens

FotoKarinkleinGraag wil ik mij even voorstellen. Mijn naam is Karin Boelens. Ik ben 47 jaar en woon in Arnhem. In 2011 heb ik de studie Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen afgerond. Na mijn afstuderen ben ik gestart als freelance diëtist/voedingskundige.

 

Sinds januari 2014 werk ik bij Voeding en Dieet Plus in Zevenaar en Didam. Ik werk hier met veel plezier en informeer mensen graag over mogelijke aanpassingen van hun voedingsgewoonten en over een gezonde leefstijl. Hierbij vind ik het heel belangrijk om aan te sluiten bij persoonlijke voorkeuren en mogelijkheden. Voeding is uiteindelijk voor iedereen van groot belang en vaak spelen eten en drinken ook een belangrijke rol in het sociale leven.

 

Een goede, gebalanceerde voeding kan het risico op ziekten verminderen, bijdragen aan een beter herstel of complicaties voorkomen. Als het medisch gezien belangrijk is dat iemand zijn/haar voedingsgewoonten aanpast, wil ik dat als diëtist graag ondersteunen. Ik kan adviezen geven over het maken van keuzes, waardoor een cliënt zoveel mogelijk kan leven zoals hij/zij wenst. Soms kunnen kleine aanpassingen al een groot verschil maken. Het is voor mij een uitdaging om mensen daar zo goed mogelijk over te adviseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

dieetplus-offline

                                                               

                                   Logo-ELDiA KP-logo  logo-nvd