AliceNicole kleinVoeding & Dieet Plus is een kleine flexibele diëtistenpraktijk met spreekuren in Zevenaar, Didam, Pannerden en Babberich. Naast goede dieetadviezen hechten wij veel waarde aan persoonlijke begeleiding. U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor informatie of voor het maken van een afspraak.

De enthousiaste diëtisten van Voeding & Dieet Plus zijn Alice Put en Nicole van den Boom. Alice houdt haar spreekuren in Zevenaar, Pannerden en Babberich; Nicole in Didam

Erkend

Bij Voeding & Dieet Plus werken uitsluitend officieel erkende diëtisten. Dit houdt in dat zowel de vaste diëtisten als de waarnemers de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek hebben gevolgd en met succes hebben afgerond. Iedere diëtist is daarnaast aangesloten bij de beroepsvereniging (NVD) en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici. Dit register hanteert strenge kwaliteitseisen. Zo moet elke diëtist onder andere jaarlijks meerdere scholingen volgen om zijn/haar kennis up to date te houden. Alleen wanneer iemand voortdurend aan alle voorwaarden van het kwaliteitsregister voldoet, mag hij/zij zich 'diëtist' noemen.

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn niet op ieder moment in de gelegenheid de telefoon op te nemen, maar als u uw naam en nummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

AliceNicole klein