Nicole klein'In 2000 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sindsdien heb ik in verschillende gezondheidsorganisaties gewerkt. Zo heb ik gewerkt in het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem, in het UMC St. Radboud in Nijmegen en bij drie thuiszorg-instellingen. In 2009 heb ik de stap gezet om samen met Alice onze eigen diëtistenpraktijk te starten. Alice en ik waren al collega's bij de thuiszorg.'

Het werken als diëtist in het gezondheidscentrum in Didam voelt als 'thuis'. Ik ben namelijk in deze regio opgegroeid en ken dus zowel de omgeving als de mensen.

Bezig zijn met eetgewoonten van een cliënt is meekijken in zijn of haar leven. Dat is dus heel persoonlijk. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de cliënt zich bij mij op zijn gemak kan voelen. Dit is niet alleen prettiger voor ons contact maar juist dan kunnen we ook het maximale bereiken in een gezonder eet- en leefpatroon. Ik beschouw het elke keer weer als een uitdaging om dat samen met de cliënt voor elkaar te krijgen."

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn niet op ieder moment in de gelegenheid de telefoon op te nemen, maar als u uw naam en nummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

AliceNicole klein