Foto CV Susanne HustinxIk ben Susanne Hustinx en ben sinds oktober 2021 werkzaam als diëtist in de praktijk Voeding en Dieet Plus.

In April 2021 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Als kind moest ik al op mijn voeding letten. Hierdoor ben ik vanaf jonge leeftijd in voeding geïnteresseerd en was de keuze voor de opleiding Voeding en Diëtetiek snel gemaakt.
Tijdens mijn opleiding heb ik de minor "Voeding en Beweging" gevolgd. In deze minor heb ik geleerd wat het belang is van gezonde voeding in combinatie met beweging bij ziekte en herstel. Deze kennis neem ik graag mee in de dieetbegeleiding.

Mijn focus ligt op het helpen van mensen om met een stapsgewijze aanpak gedragsverandering te bewerkstelligen dat niet alleen op korte-, maar ook op lange termijn volgehouden kan worden.

Naast het werken als diëtist bij Voeding en Dieet Plus ben ik ook werkzaam in de praktijk Voeding met Visie Velp en werk ik als voedingsassistente in het Radboudumc. Hier ben ik verantwoordelijk voor het delen van eten en drinken op de afdelingen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten en ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn niet op ieder moment in de gelegenheid de telefoon op te nemen, maar als u uw naam en nummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

AliceNicole klein