Alice klein'Sinds 1998 ben ik met veel plezier werkzaam als diëtist. Na mijn afstuderen aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen heb ik elf jaar gewerkt bij een thuiszorg-instelling in de regio Arnhem. Begin 2009 zijn Nicole en ik onze eigen diëtistenpraktijk gestart. Ik werk in Zevenaar, Pannerden en Babberich. Ik vind het erg prettig om te werken in onze kleine flexibele organisatie waarin we onze eigen koers kunnen bepalen.'

Wat ik leuk vind aan mijn werk? Voeding is een onderwerp waar iedereen wel 'iets mee heeft'. Ik vind het boeiend om met mensen te praten over hun voedingsgewoonten en leefstijl. De wetenschap rondom voeding, maar ook rondom dieetleer, is volop in beweging, dus saai is het nooit. Mijn werk draait voor een groot deel om het 'motiveren' van mensen. Ik zie het als mijn doel cliënten enthousiast te maken om juist op een positieve manier om te gaan met dieetvoorschriften. Samen gaan we op zoek naar leefbare oplossingen, die passen bij de persoonlijke situatie van de cliënt. Ieder mens is uniek, en daarom is naar mijn overtuiging een goed dieetadvies altijd maatwerk. Al deze unieke mensen geven mijn werkdagen kleur.

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn niet op ieder moment in de gelegenheid de telefoon op te nemen, maar als u uw naam en nummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

AliceNicole klein