De diëtisten van Voeding & Dieet Plus volgen de richtlijnen van het RIVM.

 

De volgende hygiëne- en veiligheidsmaatregelen zijn van kracht.

  • Kom maximaal 5 minuten van te voren naar uw afspraak en liever niet eerder zodat de wachtkamers rustig blijven.
  • Desinfecteer uw handen bij binnenkomst van het gebouw. Hiervoor is gelegenheid bij de ingang van het gezondheidscentrum en/of in de wachtruimte.
  • Bezoek de praktijk alleen op afspraak. Het maken of verzetten van een afspraak kan telefonisch, via de mail of via Whatsapp.

 Wilt u liever de afspraken telefonisch laten verlopen, geen probleem! U kunt bij uw diëtist aangeven wat uw voorkeur heeft.

Indien bij u of bij een gezinslid/huisgenoot in de afgelopen 7 dagen corona is vastgesteld, dan wordt u vriendelijk verzocht dit vóór uw afspraak te melden. Uw afspraak wordt dan verzet of omgezet in een telefonisch consult.

Het is belangrijk om uw media in de gaten te houden omtrent al gemaakte afspraken. U krijgt van uw diëtist een bericht als de gemaakte afspraak wijzigt.

 

Met vriendelijke groet,

De diëtisten van Voeding & Dieet Plus

Alice Put en Nicole van den Boom

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Wij zijn niet op ieder moment in de gelegenheid de telefoon op te nemen, maar als u uw naam en nummer achterlaat, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

AliceNicole klein